Vragen? De bestuursleden staan klaar met de juiste antwoorden!

Jan Hendriks – Voorzitter
Mijn naam is Jan Hendriks en ik ben in mei 1986 lid geworden van de TTV Irene. Later ben ik ook nog lid geweest bij BSM in Dongen en nu speel ik wekelijks bij JCV in Vught. Gedurende deze 30 jaar ben ik op allerlei wijzen actief geweest in de tafeltenniswereld bij TTV Irene en daarbuiten.

Ik heb zelf ongeveer 25 jaar NTTB-competitie gespeeld en heb daarbij ook 16 jaar als begeleider/coach van met name meisjes/dames (zowel in teamverband als individueel op toernooien) gefungeerd. Onder hen is Kelly van Zon zonder twijfel het meest succesvol geworden met haar paralympische titel in Londen 2012. Als gediplomeerd toernooileider ben ik betrokken geweest bij het WK in 1999 te Eindhoven en in 2010 te Rotterdam en verschillende andere nationale en regionale toernooien. Ook bij Irene is mijn interesse voor toernooien altijd groot geweest, wat resulteerde in de organisatie van acht edities van het Hendriks Invitatie Toernooi, vele clubkampioenschappen en de start van de zomercompetitie in 2012.

Samen met Wim Smeekens verantwoordelijk zijn voor alle festiviteiten rondom het 50-jarig jubileum van Irene was een arbeidsintensieve periode. Mede doordat ik destijds ook voorzitter van deze club was. Een functie die ik tussen 2012-2013 ook vervulde en nu dus op verzoek van enkele betrokken Irene leden sinds juni 2016 voor een derde maal.

Er staat veel te gebeuren de komende tijd en ik hoop daar samen met mijn collega’s in het bestuur, maar zeker ook jullie Irene leden het beste uit te halen. TTV Irene is een fantastische club en dat moet zo nog een hele tijd blijven.

Rudi Hendriks – Penningmeester
Mijn naam is Rudi Hendriks en ik speel  vanaf 1985 bij TTV Irene. Ik ben begonnen bij de jeugd, maar stroomde al snel door naar de senioren.  Nadat ik mijn rijbewijs had gehaald, ben ik als coach van de jeugd gestart. Het plezier in tafeltennis groeide zodat ik van twee dagen in de week, soms wel zeven dagen in de week met tafeltennis bezig was.

Eerst coachte ik de jongens van 15 jaar en ouder, daarna werd de lat hoger gelegd en coachte ik de meisjes van 15 jaar en ouder. Vervolgens startte ik met het draaien van bardiensten en heb het tot voorzitter van de kantine geschopt. Van kantine voorzitter was het nog maar een kleine stap tot het bestuur. Inmiddels zit ik al zo’n 20 jaar in het bestuur. Sinds 2016 ben ik penningmeester van Irene en daarnaast hou ik me nog steeds bezig met het verhuur van de zaal.

Wesley Diependaal – Secretaris
Mijn naam is Wesley Diependaal en ik woon in Tilburg. Sinds september 2015 speel ik competitie bij Irene. Na een tijdje de gezelligheid te hebben geproefd op de trainingen en op de vrijdagavond is mij gevraagd toe te treden tot het bestuur. We gaan een spannende tijd tegemoet met de voorbereidingen voor een nieuwe locatie en natuurlijk het 75 jarig bestaan dit jaar. Ik zal me voornamelijk bezig houden met de technische zaken van de competitie voor de jeugd en de senioren. Tot snel bij TTV Irene!

Gijs van Mil – Algemeen Bestuurslid
Mijn naam is Gijs van Mil en nadat ik een paar jaar gestopt ben met tafeltennis, ben ik in 2013 weer begonnen bij TTV Irene. Met veel plezier speel ik met mijn teamgenoten competitie op vrijdagavond en ook op donderdagavond ben ik regelmatig op de vereniging te vinden. Ik ondersteun het bestuur met het uitstippelen van de te volgen koers en het vormgeven van plannen voor de toekomst. Tevens help ik mee met het onderhoud van de accommodatie in de breedste zin van het woord. De vereniging leeft en is volop in ontwikkeling en daar draag ik graag mijn steentje aan bij!

Joep Jonkers – Algemeen Bestuurslid
Mijn naam is Joep Jonkers. In 2000 ben ik lid geworden van TTV Irene. Ik heb eerst 6 jaar in de NTTB jeugdcompetitie gespeeld. Vervolgens ben ik bij de Senioren competitie gaan spelen. Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij Irene. Ik heb vele vrienden gemaakt, mooie herinneringen aan vele avonden overgehouden en legendarische avonturen beleefd. Ik heb in het verleden altijd met veel plezier mijn steentje bijgedragen voor de club. Ik kwam er al snel achter dat wanneer je iets geeft je ook vaak iets terug krijgt. In 2016 zijn we met een nieuw bestuur aan een nieuwe avontuur begonnen. Irene bestaat in 2018 75 jaar. Deze mijlpaal mogen we niet aan ons voorbij laten gaan. Laten we verder bouwen aan een mooie toekomst. Ik heb er zin in.

Jaqua Luijbregts – Algemeen Bestuurslid
Mijn naam is Jaqua Luijbregts. Ik ben sinds 1991 lid van deze gezellige vereniging. Jaren heb ik NTTB en TTL competitie gespeeld, helaas heb ik in 2014 vanwege een blessure moeten stoppen met tafeltennis. Ik ben in het verleden al vaker actief geweest als vrijwilliger, als jeugdcoach, trainer van de mindervaliden en barmedewerker. Daarnaast heb ik ook de nodige bestuurlijke ervaring bij onze vereniging als oud-secretaris en oud-voorzitter. In 2016 ben ik weer wat meer betrokken geraakt bij TTV Irene omdat mijn beide zoons zijn gaan tafeltennissen. Ook het vrijwilligerswerk begon toen weer te kriebelen waardoor ik heb besloten me te melden bij het bestuur. Ik zal me namens het bestuur vooral focussen op de jeugd, de mindervaliden, de TTL en het onderhoud van de site en de tafeltennismaterialen. Laten we samen van TTV Irene nog iets mooiers maken dan het al is!

Jurgen Wens – Algemeen Bestuurslid
Mijn naam is Jurgen Wens, ik ben sinds 2016 lid van TTV Irene. Ik speel sinds dat moment in het Vaandelteam van TTV Irene. Samen met mijn teamgenoten proberen we Irene weer op de kaart te zetten in de landelijke divisie! Ik speel zelf al tafeltennis sinds mijn 6de verjaardag. Dat wil zeggen dus al 27 jaar! In het dagelijks leven ben ik directeur van 4 Sport-BSO’s. Ik wil hier zoveel mogelijk kinderen in beweging krijgen en dit wil ik bij Irene ook bereiken. Ik probeer samen met de rest van het bestuur van Irene, de club weer op de kaart te zetten en te houden. 

Sinds november 2019 ben ik toegetreden tot het bestuur van Irene! Ik probeer in samenwerking met verschillende partners de sponsoring van Irene weer een boost te geven. Ik verzorg ook de nevenactiviteiten binnen de vereniging denk hierbij aan clubkampioenschappen, ONS toernooi, huldigingen etc!