Word lid van Irene!

Ben je na het bekijken van onze website enthousiast geworden? Loop gerust een keer binnen op één van onze trainingsavonden.

Je kunt als niet-lid enkele keren gratis een training bijwonen of vrij spelen. Mocht je na vier keer besluiten om lid te worden van onze vereniging, dan kun door het invullen van het inschrijfformulier, je lidmaatschap starten.

Heb je verder vragen over het lidmaatschap bij TTV Irene? Neem dan contact op met één van de bestuursleden.

Let op: wanneer er geen toestemming voor automatische incasso afgegeven wordt, wordt er €3,- administratiekosten in rekening gebracht.

Digitaal inschrijfformulier

Alle prijzen en informatie op deze site zijn onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. De genoemde prijzen zijn voor 1 kalender jaar.