Op zoek naar een mooie accommodatie voor uw sportevenement?

Tafeltennisvereniging Irene biedt geweldige mogelijkheden voor de tafeltennisspelers onder ons, of het nu recreatief is of voor de superambitieuze competitiespeler. Irene heeft daarvoor de beschikking over een sporthal van 600 m2 met een eigen kantine. Om een idee te geven: Er is ruimte voor 16 tafeltennistafels of 4 badmintonvelden. In de kantine zijn diverse dranken en hapjes verkrijgbaar, voor zeer schappelijke prijzen.

Deze geweldige accommodatie stellen we graag open voor verhuur aan niet-tafeltennissporters. Zo maken op dit moment hiervan al diverse groepen gebruik waaronder de Judoklub Tilburg en Badmintonclub Berkel-Enschot.

– De hal is geschikt voor diverse sporten, zoals judo, schermen, gym, enz.
– Er is ruime parkeergelegenheid.
– Goed bereikbaar met fiets, auto en openbaar vervoer (bus lijn 9 en 140)
– De hal is goed toegankelijk voor mindervaliden en heeft aangepaste sanitaire voorzieningen.

Ook in het weekend is huur mogelijk.

Als u interesse heeft om de sporthal te huren, neem dan contact met ons op voor nadere informatie en prijzen. Dat kan via ttvirene@gmail.com of bel met Rudi Hendriks 0610404547