Tafeltennisevenement T-kwadraat

Helpende handjes gevraagd:

Op zaterdag 10 november en zondag 11 november vindt er in het T-Kwadraat een groot tafeltennistoernooi plaats, verdeeld over 5 verschillende evenementen.
Op zaterdag hebben bijna 200 jeugdspelers uit heel Nederland hebben zich aangemeld voor het breedtesport toernooi op zaterdag. Zij starten om 10.00 uur, rond 17.30 uur staan de laatste wedstrijden gepland. Daarna organiseren LUTO en TTV Irene vanaf 16.00 uur twee toernooien.
Van 16.30 tot 18.30 uur is er een toernooi voor kinderen tot en met 11 jaar. Parallel hieraan verzorgt de trainer van LUTO clinics. Hier kunnen de kinderen allerlei tafeltennisgerelateerde spelletjes doen. Van 17.30 tot 21.00 uur is er een toernooi voor Tilburgse jongeren, waarbij iedereen welkom is.

Op zondag  starten circa 100 deelnemers 100 deelnemers aan twee toernooien.
Vanaf 10.00 uur speelt vrijwel de gehele nationale jeugdtop. Dit is in het najaar het enige toernooi waar deze toppers hun krachten met elkaar kunnen meten. Onder hen 2 Tilburgse meisjes en 1 Tilburgse jongen.

Tevens vindt het Nederlands Jeugd Kampioenschap Paratafeltennis. Hier strijden circa 10 jeugdspelers met een (lichamelijke) beperking om de Nationale Titel. Onder de deelnemers Ivana Maas die uitkomt voor De Batswingers uit Gilze. Het is pas de derde keer in de geschiedenis dat er een NK voor deze doelgroep georganiseerd wordt. Dit NK wordt parallel aan het nationaal jeugd toptoernooi gespeeld.Tot slot vindt het NSK (Nederlandse Studenten Kampioenschap) plaats welke georganiseerd wordt door Studentenvereniging Hyperion.

Wil je je steentje bijdragen, geef dit dan door aan een van de bestuursleden.