Irene leden laten zich van sportiefste kant zien

Zondag 7 september was het dan weer zover, de jaarlijkse Tilburg Ten Miles vonden weer plaats. Namens Irene namen Maurice Hagen en Martine Sassen deel, evenals Nicole Mols (ja ja de vrouw van ons Patje). Beide dames namen niet geheel onverdienstelijk deel aan de 10 km, waarbij Martine wederom haar tijd verbeterde en 49:52 klokte. Nicole liep ook een PR, met  een tijd van 1:05:00 exact.

Martine liep daarbij zelfs in dit grote deelnemersveld naar een verdienstelijke 25e plaats in haar klasse. Maurice nam dit jaar deel aan de 5 km,  wat gezien het ziekteproces van afgelopen half jaar al een enorme prestatie was. Hij steeg boven zichzelf uit en liep, evenals de dames, een PR. Namelijk een tijd van 24:36! Goed voor de 15e plaats in zijn categorie. Een prestatie waar we alledrie zeer trots op mogen zijn! Ex Irenelid Bram van den Berg waagde ook een poging op de 10 km, maar moest helaas zijn optreden vroegtijdig staken.

De middag werd gezellig in de stad voortgezet waarbij de trouwe supporters Sjef en Toos met hun muziekband langs de route, Rudi en Linda, Michelle, Patrick, Lieke, Sanne en onze tafeltennisvrienden van TIOS, Lars, Dannie, Wesley en Evelien bedankt werden.

Hopelijk nemen we volgend jaar met nog meer mensen deel aan dit gezellige, sportieve evenement!

 

Maurice Hagen

 

2014-09-07 TTM 2 2014-09-07 TTM 3 2014-09-07 TTM 1