Glow in the dark

Zondag 9 februari stond het baruitje van Irene gepland. Maar ja wat ga je doen met zo’n gemêleerd gezelschap? Die hilarische kanotochten waarbij soms een barlid bijna verzoop, die keer dat Sjef met z’n quad in de plop reed, Rudi z’n enkel naar de knoppen hielp… het werd tijd voor een veiliger activiteit.

We verzamelden netjes om 16u bij Irene en we hoeven je natuurlijk niet te vertellen dat het Joep Jonkers was waar we weer op moesten wachten. Toen we dan uiteindelijk toch compleet waren werd de fietstocht naar de Dolfijn ingezet. Vooraf werd er een drankje genuttigd en daarna gingen we midgetgolfen in het donker. Een veiliger uitje zou niet kunnen bedenken, zou je zeggen. Nou Kevin was  blij dat hij niet geraakt werd door het gezwaai van Fabiana haar stick.

Alle groepen werkten de achttien holes af en er werd wat afgelachen, fanatisme getoond, van geluksballen gewisseld en af en toe gevloekt waarom die verdomde bal niet in dat gat verdween!  Iedereen had zich prima vermaakt en daarna stond er een heerlijke maaltijd op het programma in combinatie met natuurlijk de nodige drankjes en slap geouwehoer. Meermaals liepen de tranen ons langs de wangen. Wat kan die Patrick zichzelf soms toch goed voor lul zetten. 😆

Toen de buikjes gevuld werden,  en Linda bedankt werd voor de goede organisatie, kregen 7 man nog het idee om een potje te bowlen. De mannen tegen de vrouwen en wat deden Jeanet, Nicole en Martine het goed. Maar de slowstarter Patrick, de lomperik Edgar en de diesel Rudi kwamen steeds dichterbij. Toen ze eenmaal op stoom waren vlogen de strikes en spares je om de oren. Rudi eindigde uiteindelijk als bowlingmaster door 2 rondes te winnen, we moesten hem er echt van weerhouden die fijne schoenen niet mee naar huis te nemen.

We hebben ons prima vermaakt en leden van Irene, blijf fooi geven of wordt lid van de barcommissie, want zulke avonden wil je gewoon niet missen!

 

Martine