Baruitje 2015

Zondag 20 september stond het baruitje van TTV Irene op het programma. Een heerlijke zonnige nazomer/herfstdag lag in het verschiet. Linda en Rudi hadden de touwtjes strak in handen en als ware kleuterleidsters leidden ze ons naar het mooie Oisterwijk. Met o.a. Patrick, Joep, Edgar en Sjef is een treinreis een hele uitdaging! Maar alles verliep op rolletjes.
In Oisterwijk werden we bij de Lindenhof getrakteerd op een lekkere kop koffie of voor de echte die hards onder ons op een koud pilsje met gebak. Iedereen was benieuwd wat we gingen doen. Na een korte wandeling stonden er een stuk of 12 Solex-brommers klaar. Nu hoor ik u denken, een gemotoriseerd voertuig met wielen, is dat nou wel zo’n goed idee? Ik snap uw gedachtegang. Het legendarische baruitje waarbij Rudi met zijn quad over zijn enkel reed en de EHBO moest bezoeken en Sjef vervolgens met zijn quad de plomp in reed staat nog in eenieders geheugen gegrift.

Na een perfecte uitleg en een proefrondje ging de toertocht van start. Wat was het een geweldig weer en een prachtige omgeving om lekker doorheen te tuffen. Nou ja tuffen als je een beetje gas geeft gaan die dingen best hard! Na een uurtje of twee werd er gepauzeerd op een terrasje en werden de eerste positieve ervaringen met een ieder gedeeld.

We vervolgden onze tocht door het Brabantse landschap en na een tocht van zo’n 30 kilometer kwamen we weer in Oisterwijk uit. Het was er gezellig druk, een of andere poppen stoet trok voorbij en er was een kleine kermis. Na een drankje konden we aanschuiven voor een heerlijk share diner. Wat een avond, wat werd er geouwehoerd en ontzettend veel gelachen, een memorabele avond. Maar ook hier geldt je had erbij moeten zijn nietwaar Joep Jonkers J?

Alle barmedewerkers weer bedankt voor de inzet afgelopen jaar en Linda en Rudi voor het organiseren van deze geslaagde dag/avond! De foto’s van deze dag vind je onder het kopje ‘Media’

Martine Sassen