Afsluiting zomercompetitie 2014

Donderdag 28 augustus werd ter afsluiting van maar liefst 12 weken zomercompetitie lekker gebarbecued bij Irene. Na het nodige lobbyen waren er uiteindelijk 22 aanmeldingen. Het weer was af en toe wat dreigend vandaar dat we de partytent van Joep Jonkers omhoog hesen. Dat ding valt nog net niet van ellende uit elkaar, maar als Joep deze tent op kan zetten, lukt het iedereen. Er waren maar liefst 5 mensen en wat technisch inzicht voor nodig, maar het ding stond. En maar goed ook! Halverwege de avond brak er en flinke bui los maar gelukkig bleven onze keukenprinsessen Rudi en Gijs droog.

2014-08-28 Barbecue Zomercompetitie 5

2014-08-28 Barbecue Zomercompetitie 5

Rond 19u werd de barbecue aangestoken en werd er volop gesmuld van al het heerlijk dat Fons Pessers had afgeleverd en de fruitsalade die Linda gemaakt had.  Het bier vloeide rijkelijk en voor de mannen was er voetbal. Het was een genot om Dannie naar zijn geliefde Feyenoord te zien kijken. Gedurende de avond vorderde werd hij steeds stiller. Nog bijna werd een 3-0 voorsprong weggeven maar een hartverzakking bleef Dannie bespaard. Het muziekvolume ging een tikkie omhoog, evenals het tempo waarin het vlees en bier genuttigd werd. Met dank aan François (inmiddels ook Irene-lid) die wat later op de avond binnensjokte, nog aanschoof en het op een eten zette. Hij spoorde Wesley (Tios) aan om nog een paar stukjes vlees te eten. Toen iedereen al lang aan het uitbuiken was, at hij zijn inmiddels 10e stuk vlees op. Ieder ander normaal mens had er al lang de brui aan gegeven, maar hij ging onverstoorbaar door.

Tegen een uurtje of 23-24 (ik heb niet erg goed op de tijd gelet, of een biertje teveel gedronken J ) vonden onze bardames Joep en Linda het mooi geweest, bij deze bedankt weer voor jullie inzet! Een enkeling deed nog een klein afzakkertje in de kroeg en daarmee kwam  aan een zeer geslaagde avond een einde.

Bij deze willen we dan ook alle deelnemers bedanken voor de inzet en de vele geslaagde avonden. De zomercompetitie is uitgegroeid tot een mooi evenement dat volgend jaar zeker weer plaats gaat vinden. Bekijk hier de foto’s

Martine Sassen