Sportmarathon

Wie kan er meedoen?
Iedereen!

Wat is de opzet van de marathon?
Op 14 augustus 2018 bestaat tafeltennisvereniging Irene 75 jaar en de spellen- en sportmarathon is de officiële start van dit jubileumjaar. De sportmarathon vindt plaats op zaterdag 6 januari 2018 van 16.00u tot zondag 7 januari 2018 16.00u

Het doel is om gedurende deze 24 uur in de kantine (spellen) en in onze zaal (sporten) 75 verschillende evenementen te organiseren. Iedereen kan zelf bepalen aan welk spel, sport of quiz men wil deelnemen. Het zou leuk zijn als er veel leden aan één of meerdere evenementen willen meedoen of komen supporteren.

Je hoeft dus niet 24 uur lang aanwezig te zijn. Je kiest uit welke moment je wilt deelnemen en kijkt wat er dan plaatsvindt of je bepaalt aan welke evenementen je wilt deelnemen en kijkt wanneer deze worden georganiseerd.

Spelleiders en spellenassortiment
Hou je van bordspelen al stratego, risk, dammen, kolonisten van catan? Of ben je iemand die meer houdt van twister, een potje darten of pokeren? Het kan allemaal tijdens onze sportmarathon. Van jong tot oud, aan iedereen wordt gedacht.

Zaterdag 6 januari
16.00 – 19.00u Jan Hendriks en Tamara Jacobis
19.00 – 22.00u Jan Hendriks en Ben Jacobis
22.00 – 01.00u Jan Hendriks en Bram van den Berg
01.00 – 04.00u Jan Hendriks

Zondag 7 januari
04.00 – 07.00u Joep Jonkers
07.00 – 10.00u Joep Jonkers, Thijs Pellis en Kelly
10.00 – 13.00u Joep Jonkers en Jurgen Wens
13.00 – 16.00u Joep Jonkers en Lars Wierts

We rekenen op jullie deelname
We starten met tafeltennis (Rond de tafel) met daarna vooral jeugdevenementen en eindigen zondag met tafeltennis (Koningstafel). Aan beide evenementen kan iedereen deelnemen zonder daarvoor in te schrijven.

Laat de coördinatoren Jan Hendriks of Joep Jonkers weten wat je wilt doen, waaraan je wilt deelnemen of wat jouw idee is. Je kunt ook bij hen aangeven dat je met een groepje familieleden of vrienden gedurende een bepaalde periode aan evenementen deel wilt nemen.

Voor vragen mail:
Jan Hendriks: jjm.hendriks@ziggo.nl
Joep Jonkers: joepjonkers@hotmail.com

Aansluitend aan de sportmarathon vindt de nieuwjaarsreceptie plaats.

Hieronder kun je je inschrijven voor de sportmarathon.
Het niet erg als je nog niet weet hoe laat je komt en aan welke sport of spel je precies wil deelnemen.

75 jaar - sportmarathon