(Oud) leden toernooi

TTV Irene bestaat dit jaar 75 jaar. Het jubileumjaar wordt groots afgesloten met een evenement voor leden en oud-leden op zondag 18 november.
We starten het toernooi voor de fanatiekelingen om 10.00u. Vanaf 14.00u wordt er gespeeld volgens het knock-out systeem en de finale zal rond 16.00u plaatsvinden. Joep Jonkers heeft de leiding over dit toernooi.

Vanaf 14.00u tot 17.00u kan er ook recreatief gespeeld worden door (oud)leden, (oud)teamgenoten, gezinsleden, kortom iedereen die graag zijn/haar kunsten wil vertonen. Dit alles onder leiding van Wim Smeekens.
Ook zijn dan de personen welkom die enkel naar de club komen om met vele andere (oud)leden herinneringen op te halen, om memorabilia uit het verleden te zien en om het Irene gevoel van weleer opnieuw te beleven. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. Dit wordt gegarandeerd een reünie die je niet wilt missen!

Wil je nog graag deelnemen of ken je nog (oud) leden die graag deel willen nemen, neem dan contact op met Wim Smeekens (Telefoon: 013-5339030 of Email: irene75jaar@hotmail.com).

Groet,

De Jubileumcommissie