1943-2018

TTV-Irene-Logo-75jaar

In 2018 bestaat Irene 75 jaar. Om er een feestelijk jaar van te maken met leuke activiteiten is er een jubileumcommissie samengesteld. Deze commissie bestaat uit Jan Hendriks, Joep Jonkers, Martine Sassen en Wim Smeekens. Zij stellen zich hier voor.

Jan Hendriks
In mei 1986 ben ik lid geworden van TTV Irene en ben ik tien jaar erg actief geweest o.a. in de functie van voorzitter. Dit was in de periode dat TTV Irene haar 50-jarig jubileum (1993) vierde. Samen met Wim Smeekens vormden wij destijds de jubileumcommissie en hebben we enkele prachtige evenementen georganiseerd. Tijdens het 60-jarig jubileum was ik verantwoordelijk voor het jubileumtoernooi. Nu TTV Irene haar 75-jarig bestaan viert en ik opnieuw tot voorzitter ben gekozen, wil ik ook een bijdrage leveren om dit jubileumjaar weer tot een schitterend hoogtepunt in de historie van TTV Irene te maken.

Joep Jonkers
Irene, meer dan tafeltennis alleen! Een slogan lang geleden bedacht maar die voor mij alweer 17 jaar zo vertrouwd voelt. Want er is zoveel meer bij Irene dan enkel het beoefenen van sport. Er zijn vrienden, er is humor er hangt een sfeer waarin niks moet en alles mag.  Elke keer als ik naar huis ga kijk ik alweer uit naar de volgende keer dat ik terug kan komen. Ik merk om me heen dat ik niet de enige ben die zich thuis voelt bij Irene. En daar mogen we best wel eens bij stil bij staan en trots op zijn. 75 jaar TTV Irene is een goed moment om stil te staan en trots te zijn op de geschiedenis en de pijlers vervolgens op de toekomst te richten.

Martine Sassen
Inmiddels ben ik alweer 10 jaar lid van de vereniging. Ik ken de rijke historie en de hoogtepunten van Irene enkel van de verhalen. De afgelopen 10 jaren zijn niet altijd even makkelijk geweest. Vele bestuurswisselingen en schommelingen in ledenaantallen en teams heb ik meegemaakt. Tegenwoordig zijn de vrijdagavonden weer goed bezet, zit er een bestuur die de schouders eronder zet, hebben we weer een jeugdkamp achter de rug dat enkel uit Irene-leden bestond en ga zo maar door. Ik ben trots op alle vrijwilligers die dit mogelijk maken. Als secretaris probeer ik ook mijn beste beentje voor te zetten. Jan en Wim hebben inmiddels ervaring in het organiseren van een jubileumjaar, samen met Joep zijn enthousiasme hoop ik met deze commissie een onvergetelijk jaar te organiseren met mooie activiteiten voor iedereen die onze vereniging een warm hart toedraagt.

Wim Smeekens
Vele van jullie zullen mijn naam niet kennen maar diegene die al wel lang lid zijn zullen denken is dat de “Wim Smeekens”! In februari 1968 werd ik als 14 jarige jongen lid van TTV Irene, toen nog gelegen aan de Boomstraat. Vanaf dat moment heb ik me betrokken gevoeld bij de vereniging. Ik heb zelf actief getafeltennist maar ook allerlei bestuurlijke functies bekleed. Het organiseren van grote toernooien en evenementen was ook een van mijn favoriete bezigheden. Zo heb ik ook het 25 en 50 jarig jubileum mede georganiseerd. Dus de keuze was niet moeilijk toen ik gevraagd werd om plaats te nemen in de jubileumcommissie ter ere van het 75 jarig jubileum  Ik heb er veel zin in hopelijk jullie ook daarom zou ik zeggen tot in 2018 waarin ik vele nieuwe en oude gezichten zal ontmoeten.

De jubileumcommissie is druk aan de slag gegaan. Zo is er een nieuw logo ontwikkeld en word je op www.ttvirene.nl/75jaar op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes. Naast de ‘standaard’ evenementen is er door de jubileumcommissie een agenda samengesteld met een aantal mooie evenementen.

We kunnen altijd vrijwilligers gebruiken dus wil je graag je steentje bijdragen dan kun je dit doen door een mailtje te sturen naar ttvirene@gmail.com of een van de commissieleden aan te spreken.